nov 172008
 

Altijd Feest van Denise Harskamp

Denise Harskamp is gastronoom/sommelier en organiseert met haar bedrijf Villa Pippi al 10 jaar feesten. En als ik zeg feesten bedoel ik ook feesten. Je kunt het zo gek en orgineel niet bedenken of Denise weet het uit te voeren. Al die kennis en ervaring staan nu in het boek Altijd Feest. Je zou denken, waarom doet iemand dat? Gaan mensen straks hun eigen feest organiseren in plaats van Villa Pippi in te huren.
Nou, vergeet het maar. Het boek is fantastisch en een bron van vermaak en inspiratie. Inspiratie om vooral eens zo’n feestje in heel kleine kring te organiseren. Maar als ik zie wat er bij een echt groot feest allemaal komt kijken dan huur ik fijn Denise in om het uit te voeren. Lijkt me geweldig! Als je echt iets origineels zoekt en vooral niets aan het toeval wil overlaten dan is dit je boek. Met bijpassende recepten van Denise (gecontroleerd door kok Laura Jansen) kan je party niet stuk. Bovendien zijn die recepten ook zonder feest de moeite waard.
Italiaans, James Bond, sprookje, geschiedenis, romantisch. Ieder thema wat je kunt bedenken komt een keer voorbij. De aankleding en zelfs tips om je “in te lezen” in het thema, de wijn, de recepten en niet te vergeten de checklist, het staat er allemaal in. Prachtig uitgevoerd met veel foto’s.
Het exemplaar bij Bol.com heeft een andere buitenkant dan mijn exemplaar. Geeft niks, de inhoud is gelijk.
Topkado voor de feestdagen. En Bol.com heeft beloofd dat ze het plaatje zullen aanpassen. Het boek dat in de bus valt heeft dus de cover zoals hierboven.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*