nov 072010
 

IJs met bounty, mango en kokos

Ik wist 100% zeker dat ik dit ontzettend slechte en mierzoete toetje al eens hier neergezet had. Maar dat blijkt dus niet het geval. Daarom vandaag dit ontzettende nepdessert.
Het lijkt heel wat maar het is niks bijzonders. Laat een liter roomijs beetje zacht worden en snij twee grote bounty’s of zes minibounty’s aan kleine stukjes. Roer deze door het ijs en schep dat weer terug in de bak.
Als het niet meer past doe je gelijk wat in een apart bakje want dan heb je de volgende dag ook nog wat. Laat het weer hard worden. Bounty-ijs in leuk schaaltje scheppen, verse mango erover en wat geraspte kokos.

Alle combinaties zijn mogelijk:
Pistache-ijs met Marsrepen. Banaanijs met Twixen. Chocolade-ijs met Snickers.
Fruit (kiwi, banaan, ananas) en versiering (nootjes, kokos, chocola) erop is leuk als je gasten hebt maar verder kun je gewoon met een schaal nepdessert op de bank gaan zitten.
Boek erbij, kachel aan en niemand vertellen.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  2 reacties aan “Bounty-ijs met mango en kokos”

  1. Yum! Weet je wat ook lekker is? Vanille ijs met zoete popcorn. Wel
    meteen eten… 😉

  2. @Sandra.
    Oooohhhhh lekker!!!!

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*