dec 192005
 

Champagne

In het NRC van afgelopen zaterdag stond een artikel van Cees van Casteren (tweevoudig Vinoloog van het jaar en in opleiding tot Master of Wine) onder de titel “Een wereld vol alternatieven voor champagne.” Kijk, daar hebben we wat aan in deze tijd van het jaar. En de rest van het jaar ook trouwens. Want Champagne is lekker maar toch soms ietsje boven de begroting en zeker met die dure feestdagen voor de boeg. Cees van Casteren proefde heel wat flessen (zonder etiket) en selecteerde 10 merken die allemaal heel betaalbaar zijn en net zo lekker als echte Champagne. Nu hoef ik die lijst gelukkig niet over te typen want hij was zo vriendelijk om mij het Worddocument te sturen. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.
Aanstaande zaterdag zal in 18 regionale ochtendbladen eenzelfde soort artikel van zijn hand verschijnen waarna wij in staat zullen zijn om ons op de 20 beste bubbels beneden de 20 euro te storten. Nu kan ik me zo voorstellen dat een artikel als afgelopen zaterdag in het NRC een run zal veroorzaken op (bijvoorbeeld) de nummer 1 van de lijst. Gelukkig heb ik een C-1000 (ja, ja !) in de buurt. En dan gelijk even langs de boekwinkel om het boek Bubbels te kopen.
Het komt misschien door de tijd van het jaar maar ik ben ineens helemaal in de bubbels.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  2 reacties aan “Bubbels”

  1. NRC wordt hier niet veel gelezen, dus ik heb een kans bij C1000! 😀
    Dat is tevens de enige tip waar ik iets aan heb, want wijnspeciaalzaken e.d. kennen we hier niet … 🙁

  2. Die anonieme dat ben ik. Gisteravond ijverig de pc opgeruimd, inclusief cookies, en vergeten mijn naam opnieuw in te vullen.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*