mei 112010
 

Chocolade met banaan en slagroom

Gewoon ontzettend slecht. En derhalve onweerstaanbaar lekker. Voor vier personen smelt je drie Marsrepen (eerst even in kleine stukjes snijden) met vier eetlepels room in een klein pannetje op een zacht pitje. Blijven roeren tijdens het smelten. Daarna mag het een beetje afkoelen.
Ondertussen of voor die tijd heb je 300 ml slagroom geklopt maar niet echt al te stijf. Daar roer je 3 kleine bananen in stukjes doorheen.
Eerst wat slagroom met banaan in een glas en dan wat Marsprut erop. Weer wat slagroombanaan en dan weer wat Marsprut en als laatste wat slagroombanaan en versieren met chocoladevlokken.
Fijn als je samen bent want dan heb je er ieder twee.

Variatie: gaat ook heel goed met Marsijsjes. Banaan vervangen door verse aardbeien of (amarene) kersen uit een pot.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  2 reacties aan “Marsprut met banaan en slagroom”

  1. mmmmmjammie…
    lobbige slagroom en vooral geen suiker in de slagroom!
    en….na een lichte maaltijd

  2. het was goddelijk!

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*