sep 062008
 

De nieuwe keuken

Dit is de nieuwe keuken van Cornette en De Man. Althans, een computertekening. Want de echte keuken komt pas als het nieuwe huis klaar is en dat duurt nog tot eind 2009!
Dus nog even wachten op het grote zespits gasfornuis (dubbele branders) met wokbrander en twee ovens. Boven de koelkast, helemaal links, geen magnetron maar een stoomoven. Een lagedruk stoomoven en geen snelkookpan op zijn kant. Voordeel van een lage druk stoomoven is dat er meer in kan en dat je door de ruit kunt kijken. Het is wat langzamer dan een omgevallen snelkookpan maar het gaat om de kwaliteit en de smaak en niet om tijdwinst. De magnetron komt in onze nieuwe keuken niet meer terug.
Heel mooi in deze keuken is de spoelbak. Die zie je niet op het plaatje maar neem van mij aan dat het de Rolls Royce onder de spoelbakken is. De kleur van de keuken is wit met een onwaarschijnlijk zacht vleugje roze. De kleur van het aanrechtblad moeten we nog kiezen net als de handgrepen.
We kunnen bijna niet wachten maar zullen wel moeten.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  5 reacties aan “De nieuwe keuken”

  1. jullie verdienen dit want jullie weten ook goed hoe belangrijk deze nieuwe keuken is qua functies. en daar gaan wij via de weblog dan weer profijt van hebben.
    truste van karin

  2. Mooi! En verstandig om een stoomoven te nemen. Die magnetron zul je geen dag missen. Jammer dat je nog zo lang moet wachten…

  3. Hmmm, ziet er lekker uit. Ben vooral benieuwd naar die Rolls Royce onder de spoelbakken. Is die ook met een onwaarschijnlijk zacht vleugje roze?

  4. De Hogedrukstoomoven wordt door ons echt dagelijks gebruikt. De tijdswinst is betrekkelijk. De smaken blijven tiptop. Misschien een hoger energieverbruik. En echt alles kan der in. Zo dat ding niet willen missen.

  5. ben ook benieuwd naar de spoelbak, welke bedoel je precies of staat het eindresultaat ook nog ergens op deze site? gr

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*