mrt 012012
 

Boekje over de rijstkokerJe staat er toch van te kijken wat je allemaal nog meer met een rijstkoker kunt behalve rijst koken. Een rijstkoker is een heel fijn ding. Alhoewel er mensen zijn die het zelfs presteren om daar geen rijst in te kunnen koken.
Ik doe er vaak wel olie, kruiden of zelfs doperwtjes bij als ik rijst kook. Gaat altijd prima. Maar je kunt dus nog heel veel meer met zo’n apparaat. Erg leuk om te uit te proberen.
En dat kan want in de loop van volgende week doen we weer een prijsvraag en dan kun je dit boekje winnen.
Opletten dus!

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  6 reacties aan “De rijstkoker. Er komt een prijsvraag aan!”

  1. Leuk zeg, ik heb geen rijstkoker, maar ik vind eigenlijk dat ik er eentje moet aanschaffen, het zijn enorme rijstliefhebbers hier.

  2. Dit klinkt als een boek voor mij! Als er tenminste ook genoeg vegetarische recepten in staan. Ik wil al tijden meer met mijn rijstkoker doen 🙂

  3. Leuk, ik heb sinds kort een rijstkoker en had al gekeken of dit boekje in de bibliotheek was. Dat was niet zo, dus het zou leuk zijn het nu te winnen.

  4. Daar ben ik er dus een van. Ik heb alleen maar ruzie met de rijstkoker, ik heb er nog nooit behoorlijke rijst mee gekregen. Met een simpel pannetje en doodgewone rijst gaat het bij mij feilloos, en zonder ondergespat aanrecht. Sinds kort doe ik het weer ouderwets.

  5. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik gebruik mijn rijstkoker bij het stofverven. De verf wordt door warmte gefixeerd en omdat de lapjes in de winter niet in het zonnetje kunnen staan laat ik ze 4 uur in de rijstkoker op de warmhoudstand staan, perfect! Zie: http://janny.vermaat.name/log/2010/11/verven-met-de-rijstkoker/

  6. @Janny. Maar dat is toch fantastisch! Daar zou ook een boekje van moeten komen. Wat voor leuke hobbydingen je allemaal met keukenapparatuur kunt maken. 😉

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*