apr 252012
 

Dirty Martini van Elisabeth MollemaZo’n lekker boek. Spanning en culinaire genoegens samen in een boek is bijna altijd prijs. Alhoewel ik bij dit boek soms geen zin had om te koken omdat ik verder wilde lezen. Tegelijk lees je over allerlei culinaire genoegens en krijg je trek. Dilemma dus.
Wie eerder een boek van Elisabeth Mollema heeft gelezen zal geen aansporing nodig hebben om aan deze te beginnen. Wie haar boeken nog niet kent moet vooral met deze beginnen. Smullen in alle opzichten. En het loopt zo ontzettend anders af dan ik gedacht had! Ik had van alles verzonnen maar niet dit einde. Ik verklap niks maar spannend is het.
Extra cadeautje aan dit boek is het feit dat het zich afspeelt op twee plekken die mij dierbaar zijn. Een oud herenhuis in Rotterdam en in het heerlijke Zuid Frankrijk.

Fijne beschrijvingen die je doen verlangen naar de volgende vakantie.
Aanrader dit boek.

ISBN 978 90 245 38799
€ 14,95
Uitgeverij Luitingh

Omschrijving:
Twee single zussen, water en vuur, erven van hun ouders een prachtig herenhuis in Rotterdam. Samen komen ze tot een precaire balans: de een zorgt voor het geld, de ander voor het huishouden. Mannen betekenen niets dan ellende dus geen kerel zal deze status quo ooit verbreken, zo beloven ze elkaar. En dan ontmoeten zen Alex. Alex is charmant, heeft smaak, is een geweldige kok, kan luisteren, weet raad en is niet veeleisend. De ideale man voor de ene zus. En voor de andere…
Voor ze het zelf goed en wel in de gaten hebben is een ménage à trois ontstaan waarin iedereen heel gelukkig is. Maar af en toe is er een klein leugentje nodig om de situatie te handhaven. Eén van die leugentjes heeft echter desastreuze gevolgen. Op een ochtend wordt een lijk gevonden, stijf bevroren in de winterse kou. Is drie toch te veel?

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*