okt 132012
 

Een bundel vol kookgeluk van Onno Kleyn

De titel is briljant want dat is precies wat het is. Een bundel vol kookgeluk van Onno Kleyn is zo’n boekje waar je mee in een hoek van de bank kruipt. Mooi glaasje wijn op tafel, stukje kaas erbij en dan hopen dat je niet zo diep in het boek raakt dat de katten ongemerkt de kaas van je plankje stelen.
Niet voor niks dat je bij Onno Kleyn kunt leren om te schrijven over culinaire zaken. Kijk maar bij de Academie Culinair schrijven. Hij kan dat als geen ander. Al lezend in dit boek bekroop mij het gevoel dat ik het allemaal wilde. Culinair schrijfles, koken, naar Frankrijk en verder lezen. Allemaal tegelijk.
Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om uit 5 jaar Volkskeuken deze 100 afleveringen te peuteren is mij een raadsel. Nou ja, de stukjes die teveel leunden op de actualiteit van dat moment heeft hij weggelaten. Maar die hadden er van mij ook gewoon bij gemogen hoor.
Nu is het in ieder geval heel veel leesplezier voor een uiterst leuke prijs geworden. Dit boekje is zijn geld meer dan waard. Vanwege de recepten maar nog veel meer vanwege het leesplezier.
Leuk Sinterklaaskado. Lekker kopen voor jezelf en het ultieme cadeautje als je bij vrienden gaat eten. Doe er een flesje wijn bij en hang er dit boekje aan. Niks bloemen of ander geneuzel.
Een bundel vol kookgeluk! Dat is precies wat het is.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  2 reacties aan “Een bundel vol kookgeluk van Onno Kleyn”

  1. Precies wat ik zocht!

  2. He wat leuk! Die had ik nog niet gezien. Ik heb de cursus culinair schrijven gevolgd bij Onno.. Was idd erg leuk dus aanrader!

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*