jul 272008
 

kipsalade

Lekker en vooral makkelijk eten is vaak een kwestie van vooruitdenken. Als die BBQ toch aanstaat kun je net zo goed wat kipfilet grillen voor de volgende dag. Kipfilet lekker insmeren met een hartige marinade naar keuze en grillen maar.
Volgende dag snij je het in dunne reepjes. Maak wat nectarines schoon (afwassen, pit eruit en in partjes) en schik die op een mooie schaal. Wat verse spinazie erover en hier en daar een basilicumblaadje. Kipreepjes erop en kies een dressing. De moedigen onder ons durven vast wel een blauwe kaasdressing.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  Een reactie aan “Gegrilde kip met nectarines en spinazie”

  1. ik durf alles. wat lekker weer .

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*