apr 162007
Snij 750 gram bospeentjes in de lengte door. Rooster 2 theelepels komijnzaadjes en stamp ze in de vijzel fijn of neem 1,5 theelepel gemalen komijn (djinten). Maak een dressing van 2 eetlepels olijfolie, 4 eetlepels citroensap, 4 theelepels basterdsuiker, de komijn, wat peper en zout en 2 heel fijngesneden knoflooktenen. Kook de bospeen zo’n 3 tot 4 minuten. Afgieten en als ze nog warm zijn de dressing erdoor mengen. Versieren met een beetje groen.
Dat is een lekker zomers alternatief!
en wat er het beste bij te eten zij deze kookkleurblinde?
zij wordt Zei maar dat begrepen jullie al.
Vis is heel lekker hierbij. Wat mij betreft graag gebakken vis en kleine krieltjes.
oh, lekker….worteltjes. Ben ik zo dol op. Dit klinkt ook weer heerlijk. volgende week. Bospeentjes.