aug 202009
 

heilbotWat mij betreft mag de zomer ophoepelen. Ja, tot ’s avonds laat op een terras hangen met een Chouffe is fijn maar daar blijft het dan ook bij.
Veel te warm vandaag. Dagen van simpele pasta’s en salades. Deze gerookte heilbotsalade aten wij bij Restaurant La Giara.
De foto is gemaakt met een mobieltje dus geen gezeur daarover svp.
Het is een voorgerecht maar simpel uit te breiden naar lunch en zelfs lichte avondmaaltijd. Dan neem je iets meer en doe je er een groene salade bij, wat stokbrood, tapenades en kaasjes.
De salade bestaat uit gerookte heilbot, flinterdunne (echt flinterdunne) plakjes tomaat, rode ui, zongedroogde tomaatjes uit olie en een balsamicodressing eromheen.
La Giara heeft trouwens ook een leuk terras aan de voet van de dorpskerk. Je stuitert in je stoel als de kerkklok slaat maar dat went snel. Na een paar flesjes huiswijn hoor je die hele klok niet meer.

La Giara heeft sinds 2012 een nieuwe eigenaar en een nieuwe website. Hier de website van La Giara.

 

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*