aug 232007
 

Gevulde pitabroodjes

De één zegt pitabroodjes en de ander zegt shoarmabroodjes. Het kan mij niet schelen. In ieder geval gaan ze een aantal minuutjes onder de gril (halverwege omdraaien) tot ze een beetje bruin zijn en opbollen. Dan door de helft (eerste plaatje). Vervolgens maak je een lekkere salade. Hier slechts een voorbeeld want je kunt ze natuurlijk met van alles vullen.
Voor vier broodjes. Een blik kikkererwten (400 gram) goed uit laten lekken. Vermengen met 2 eetlepels fijngesneden platte peterselie, een halve komkommer in piepkleine blokjes, een kleine rode ui ragfijn gehakt, het sap van 1 citroen, een blikje tonijn op water (200 gram).
Pitabroodjes vullen met deze salade. Of iedere andere salade waar je op dat moment zin in hebt.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*