nov 272017
 

De grote Kleyn tijdelijk afgeprijsd
Er zijn ongetwijfeld mensen die De grote Kleyn op hun verlanglijstje hebben staan maar die het boek in het begin wellicht wat prijzig vonden. Dat is het niet want je krijgt HEEL VEEL boek en kennis voor je geld. Lees vooral ook even de recensies op Bol.com en de beschrijving van het boek. Of lees de recensie op Kookboekennieuws en uiteraard staat er ook een recensie op Culinette. Dan weet je genoeg. Dit boek wil je hebben!

En zie! Wat een mazzel heeft de lezer die het boek nu wil aanschaffen. Want het is tijdelijk (belangrijk woord) afgeprijsd naar €29,99. En dat is nogal een verschil met de gewone prijs. Overigens is de prijsverlaging tijdelijk (zei ik al tijdelijk?) en zal het boek binnenkort weer duurder zijn. Het is het ultieme cadeau voor de feestdagen! Zowel voor jezelf als voor een ander.

Er zijn verschillende manieren om De grote Kleyn aan te schaffen. Je kunt uiteraard naar de boekwinkel. Je kunt het boek ook kopen via Bol.com (geen verzendkosten) en je kunt het boek kopen bij Onno Kleyn. In dat laatste geval komt er 5 euro verpakking/verzendkosten bij maar dan krijg je wel een gesigneerd exemplaar en een opdracht erbij is ook mogelijk.

De grote Kleyn – 2,2 kilo en 1008 pagina’s leesplezier! Dat is 3 eurocent per pagina. Niet aarzelen. Gelijk doen.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*