apr 112017
 
hagelpasta

HagelpastaOp de jaarlijkse culiperslunch is het altijd feest. Veel nieuwe lekkernijen, boeken en mooie keukenspullen presenteren zich aan de culinaire journalisten, foodbloggers en andere bofkonten die een uitnodiging krijgen.

Natuurlijk is het dan ook fijn om de consument te informeren over nieuwe producten. De komende tijd kun je zowel hier als op mijn facebook een aantal van die informatieve stukjes verwachten. Tenslotte moet je wel weten wat er allemaal te koop is in de wereld van vandaag.

We beginnen met Hagelpasta. Het was één van de eerste stands die we tegenkwamen op de culiperslunch en mochten een lepeltje proeven. Hagelpasta is de schuld van de kleinzonen van Henk Kramer die samen met Yvon Strooker van delicatessenzaak La Culina uit Putten dit unieke product ontwikkelde. De kleinzoons van Henk smeerden chocopasta op hun boterham en strooiden daar hagelslag overheen. De rest is geschiedenis.

Hagelpasta wordt gemaakt van de beste ingrediënten zonder kleur- geur- en/of smaakstoffen. Het bevat ook minder suiker. Het is een chocoladepasta waar hagelslag doorheen zit en dat klinkt heel gewoon maar dat is het niet. De stukjes hagelslag zijn knisperend en knapperig en de chocoladepasta is zacht en heel erg chocola. Beduidend beter van kwaliteit en smaak dat de doorsnee chocoladepasta. Het is, ook gezien de prijs, geen pasta die je dik op je boterham smeert. Je maakt er verwenboterhammen mee. Een lik roomboter en een lik Hagelpasta en dat noemen wij dan een gebakjeboterham. Over gebakje gesproken, je kunt Hagelpasta natuurlijk ook op een plak cake smeren. Toefje slagroom erop en smullen maar. Vervolgens moet je wel de pot Hagelpasta verstoppen want voor je het weet wil iedereen nog een lepeltje en nog een lepeltje en blijf jij met een leeg potje achter.

Hagelpasta wordt op de markt gebracht door Bommels conserven (dan weet je al dat het goed is) en is verkrijgbaar bij delicatessenwinkels.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  Een reactie aan “Hagelpasta”

  1. Thanks voor het mooie compliment. Dineke van Bommel

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*