jul 122011
 

Kookboek van Berend Quest

Dol ben ik op kookboeken. En het maakt me niet uit of het papieren boeken zijn of epubs of pdf’s. Kan niks schelen. Hoe meer hoe beter. Maar wel graag met veel Foodporn erin. Een pdf met veel mooie foto’s is fijn voor op je iPad of op je PC.
Maar helaas zijn er nog niet zoveel mooie kookboeken als pdf verkrijgbaar. Althans, niet in Nederland. En als je ze al tegenkomt zijn ze stevig aan de prijs. En dat kan anders. Dat blijkt wel uit het kookboek van Berend Quest. Berend heeft niet alleen een heel fijn receptenblog met smulrecepten en bijbehorende foto’s maar hij heeft nu ook een kookboek gemaakt.
Prachtig boekje met heerlijke recepten en zalige foto’s. En ieder recept met een printvriendelijk boodschappenlijstje. Van dit mooie boekje en vooral van de prijs kan menig uitgever nog iets leren. Zo hoort het want voor 4,95 laat je zo’n boekje niet liggen. Kopen gaat heel gemakkelijk. Betalen met iDeal en je krijgt een mail in de bus. Die is wel heel even verwarrend want er staat een link in naar een downloadpagina en op die pagina moet je een code invoeren.
In de email staat die code onder de downloadlink. Goed kijken want er staan meer cijferreeksen in maar die andere codes moet je niet hebben. Ik voerde natuurlijk de verkeerde in. Geeft niks, je krijgt meerdere kansen en het loopt verder allemaal heel soepel.
Gelukkig ben ik niet jaloers van aard. Jaloezie is een emotie die ik eigenlijk niet ken. Toch had ik bij dit boekje het gevoel “wil ik ook kunnen”. Zie je me een beetje stampvoeten? Wil ik ook kunnen!!!! stamp stamp stamp. En eigenlijk zou ik willen dat veel meer eetbloggers dit kunnen en ook doen. Dat we allemaal van die prachtige boekjes maken voor een hartstikke leuk bedrag.
Dat je hele computer vol komt met heerlijke receptenboekjes met mooie foto’s. Dus laten we hopen dat Berend snel een boekje schrijft over hoe je zelf zo’n boekje maakt. Dan ben ik de eerste die het koopt.

Klik op het plaatje als je ook het boekje van Berend wilt kopen. Doen!

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  10 reacties aan “Het kookboek van Berend Quest”

 1. Wat leuk!!
  Dank je wel.

 2. gekocht. reuze lekker en leuk.
  wanneer kan ik jouw boekje kopen???? je recepten zijn heerlijk, ik heb er een aantal gekookt (maar nog nooit gereageerd) en nu is het wachten op…..

  Berber

 3. @Berber. Dat komt er zeker. Maar zal nog wel even duren. 😉

 4. Gekocht !
  Mijn eerste e-book.

  Net begonnen met lezen
  en ik ben om….ik ga een pastamachientje kopen.

 5. yesssssss geweldig vooruitzicht
  en soms ben ik best heel geduldig…:))

  Berber

 6. Wat een leuk boekje. Eerst even werken en dan ga ik het ook kopen!

 7. Besteld!
  Benieuwd of ik met links naar ’n downloadpagina en ’n pagina met ’n code invoeren overweg kan…….

 8. Gelukt!! Ook mijn eerste e-book; maakt indruk.
  Dank voor de tip, ziet er heel goed en lekker uit.

 9. Quest e book kopen waar zijn jullie mee bezig?
  Je kan het zo downloaden op Quest eigen site gratis

 10. Dank je roos. Ik zie dat je de boeken gratis kunt downloaden als je een abonnement op de nieuwsbrief neemt. Dat was ten tijde van deze blog nog niet het geval. Dus “we zijn nergens mee bezig” maar de tijd heeft niet stilgestaan en de voorwaarden zijn veranderd. Misschien dat je daar in het vervolg rekening mee kunt houden in plaats van gelijk zo’n toon aan te slaan.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*