mrt 132006
 

Italiaanse stoof

De hoeveelheden in dit recept zijn voor vier personen maar het is bij uitstek geschikt om een dubbele portie van te maken en in te vriezen voor later. Kom je moe thuis uit je werk en hoef je alleen pasta te koken en de stoof op te warmen. Dat is nog eens een kant en klaar maaltijd.
Een grote ui en twee tenen knoflook smoren in olijfolie tot ze goudgeel zijn. Erbij: 300 gram in reepjes gesneden biefstuk, een (gele) paprike in reepjes, een blik tomaten van 400 gram en wat rozemarijn. Zachtjes 15 minuutjes laten koken en op het laatst een hand zwarte olijven erdoor. Bij uitstek geschikt om vegetarisch te maken door de biefstukreepjes te vervangen door een kleine in blokjes gesneden courgette en aubergine.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*