Kipfilet in Indiase Madras curry met appel en banaan

Kipfilet in Indiase Madras curry met appel en banaan

Je zou dit ook Recept Pakket 3 kunnen noemen maar dat doen we niet. Dat is het overigens wel. Recept Pakket 3 van Tai Ming ofwel Kipfilet in Indiase Madras Curry met stukjes appel en banaan.
Het hele pakket kost 5,95. Daar komen nog wel verzendkosten bij tenzij je gelijk voor 75 euro spullen bestelt. Als je een liefhebber bent van Oosters eten is dat overigens zo moeilijk niet. Prachtige kadopakketten ook en met de feestdagen voor de deur komen die altijd van pas.
Voor die 5,95 krijg je uiteraard het uitgebreide recept en ook van sommige dingen wel wat veel. Een hele zak sesamzaadjes en een hele fles Soyasaus. Die gebruik je zeker niet helemaal voor dit recept. Leuke eetstokjes in de doos en fortune cookies. Je moet er zelf nog wat verse dingen bijdoen en dan is het smullen geblazen.
Want het eindresultaat was zeer de moeite waard en de mie inderdaad erg lekker zoals men ook al weet te vertellen op de website. De verschillende miesoorten staan ook in de webshop van Tai Ming net als een paar overheerlijke recepten.
En zo zag het bord eruit na afloop:

Kipfilet in Indiase Madras curry met appel en banaan

Foto’s copyright Mees Weber

Leuk? Delen dan:

Published by

One thought on “Kipfilet in Indiase Madras curry met appel en banaan

  1. Lijkt me wel interessant, alleen jammer dat ze de ingrediënten van de sauzen en noedels niet vermelden, want zo weet ik niet of ze geschikt zijn voor een glutenvrij dieet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*