aug 112008
 

Komkommer/kiwismoothie

Alhoewel dit een heerlijk drankje is, plaats ik dit logje eigenlijk alleen om een beetje te plagen. Wat is namelijk het geval? Op wat oudere logjes krijg ik vaak nog veel comments omdat mensen zoeken naar recepten. Soms is zo’n comment echt onaardig en venijnig. Blijkbaar valt het recept of eetidee dan niet in de smaak en vinden mensen het nodig dat op een zeer ongenuanceerde wijze te laten weten.
Jammer, maar het hoort wellicht een beetje bij de wereld van vandaag. Deze weblog heb ik eigenlijk alleen voor mijn eigen plezier. Dat anderen daarvan meegenieten is heel erg leuk. Is een logje niet naar je zin of niet wat je zocht dan zijn er genoeg anderen te vinden op deze wereld. Onaardig commentaar is repectloos en onbeschoft.

Derhalve vandaag weer zo’n ontzettend dom drinkidee. Maar zalig is het wel. Je hebt er een sapcentrifuge voor nodig. Als ik het ding gebruik denk ik altijd: “Waarom gebruik ik hem toch niet vaker?” Vooral op warme dagen is dit een supersmoothie.
Een komkommer en twee kiwi’s schillen. Door de sapcentrifuge. Aanlengen met ijskoud (bubbeltjes)water. Kun je natuurlijk ook in de blender maken maar dan is het wat dikker.

Ook lekker:
Komkommer met (water)meloen
Komkommer met limoentjes (echt proberen!)
Komkommer met perzik

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  7 reacties aan “Komkommer/Kiwi (ofzo) smoothie”

 1. Zo zijn ze…
  mensen.
  Maar dit lijkt me heerlijk ‘frips’ op een zomerse dag!

 2. of (water)meloen, honing met spa marie-henriette!

 3. Holle vaten klinken altijd het hardste.
  Niets van aantrekken Culinette
  Ik amuseer me kostelijk op jou site.

  Vr groet. Lex

 4. Weird… dat heb ik nog nooit meegemaakt??

 5. Maar dat is juist zo leuk aan jouw website!! Simpel, maar zeer smakelijk > Ik ben fan hoor 😉

 6. Ach ja, voor sommigen is internet er om anderen lekker anoniem af te kraken. Gelukkig hebben computers een delete-knop. Ik neem nog een komkommer met limoen.

 7. Hoi Culinette,

  heb dit recept al eens uitgeprobeerd. Het schijnt ook een onzettend goede reiniger (ik geloof voor de nieren) te zijn door de komkommer. Ik doe er zelf nog wat blaadjes verse munt door, dat maakt het nog wat frisser. Heerlijk voor de zomer.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*