okt 292009
 

La Tulipe Blanc

Fijn boodschappen gedaan. Alles in huis en de rest van de dag strekt zich voor je uit. Koken hoeft niet want De Man is vrij en gaat achter het fornuis.
Op zulke dagen doe ik niets liever dan aan de keukentafel zitten met een stapel kooktijdschriften/boeken of de laptop. En op die laptop mag ik dan graag een smakelijke website afstruinen.
Zo eentje als Slurp Nu van de Nederlandse wijnboer Ilja Gort. Zijn boeken lezen is al een vreugde, zijn wijn drinken een genot en als klap op de vuurpijl kun je dan meesmullen van alles wat er zoal komt kijken bij het maken van een mooie wijn.
Begin bij de wijnoogst 2009 en doe daarna het archief van de Nieuwsbrieven. Je bent zo een paar uurtjes zoet. Uiteraard drinken we daar een La Tulipe bij. Op dit moment is de rode favoriet maar dat verschilt per dag.
Niets leuker dan vanuit je luie stoel meegenieten van alle verhalen, foto’s en filmpjes. Keer op keer kan ik ervan genieten en reis ik in gedachten mee door het heerlijke Frankrijk.
Een zaligheid. Zowel de wijn als de websites. Mocht je meer over de wijn willen weten (en bestellen) dan kijk je op La Tulipe.
Voor een paar plezierige uurtjes met een glaasje en een kaasje ga je naar Slurp Nu.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  2 reacties aan “La Tulipe”

  1. Zal mij benieuwen hoeveel flessen dit stukje heeft opgeleverd 😉

  2. @Bas. Zoals de waard is …….. 😉
    En ik denk dat Ilja Gort/La Tulipe niet echt de steun van Culinette nodig heeft en al zeker geen mensen hoeft om te kopen.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*