jul 112011
 

Lunchcafe Intermezzo Nootdorp

Al een aantal keren de lunch gebruikt bij Lunchcafé Intermezzo in Nootdorp. Niet slecht maar ook geen hoogvlieger. Vrij prijzig ook voor wat je op je bord krijgt. Als je een salade kiest dan krijg je ook sla. Heel veel sla.
Op koopavond is er een dinerkaart. Op een mooie zomerkoopavond togen wij derhalve richting Intermezzo met de intentie om even snel een eenvoudig hapje te eten. Het is tenslotte geen zaak om eens uitgebreid gezellig te dineren maar typisch een snelle-happen-gelegenheid. De Man was er nog niet eerder geweest dus die wilde dat weleens proberen.
Wij kozen voor het driegangenmenu van 16,95. En zeg nou zelf. Dat is toch geen geld. Carpaccio vooraf met o.a. een lange sliert komkommer als garnering. De carpaccio was goed. De komkommer was al heel lang daarvoor gesneden en dan droogt het uit. Opeten is misschien niet de bedoeling?
Even onder de kraan houden is mijn advies. Dan lijkt het tenminste nog vers gesneden. De kipsaté met frietjes was prima. Jammer dat de pindasaus heel erg zout was. Pakje? Zakje? Potje? Emmertje? Kan haast niet anders. Heel erg zout.
Als dessert was er iets van Tiramisu met amaretto. Wij hadden echter genoeg gegeten en genoeg is genoeg. Dat vinden wij knap van onszelf. Dat we bij genoeg gewoon genoeg zeggen en niet de rest naar binnen proppen. Zodoende medegedeeld dat het toetje in de keuken kon blijven.
Wat schets onze totale verbazing dat er vervolgens op de rekening twee losse voorgerechten en twee losse hoofdgerechten in rekening worden gebracht en niet de prijs van het driegangenmenu!
Dan is het toch wel boffen om in een dorp te wonen waar de keus in eetgelegenheden c.q. restaurants groot is. Kunnen we volgende keer fijn ergens anders een hapje eten.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  7 reacties aan “Lunchcafé Intermezzo te Nootdorp”

 1. Heb na het lezen het idee dat de rekening hoger was dan de bestelde twee 3-gangendiners. Volgende keer (?) doggybag voor het toetje vragen…

 2. @D’ouwe. Dat is ook een goed plan. Het scheelde niet veel op de rekening maar het gaat om het kleinzielige idee.

 3. Lekker tentje! Maar dan niet…………

  Ik at eergisteren bij ’n voormalige viswinkel. Klinkt niet erg spannend maar was het wel.
  De eigenaar heeft zijn viswinkel verlaten en is aan de overkant in ’n spiksplinternieuw pand ’n viswinkel annex visrestaurant begonnen.
  In het weekend zonder reserveren geen schijn van kans en doordeweeks heb je als je geluk hebt ’n plekje aan het raam. Zoals wij. 🙂
  ’n Prachtige kaart en méér dan vriendelijk personeel.
  Voor geïnteresseerde vakantiegangers: ‘De Lunterse Beek’ in, hoe kan het anders, Lunteren. Met dit weer misschien ’n lichtpuntje.

  Culinette, wat ik nog niet eerder had gezien laat staan geproefd maar jij wellicht wel; lange slierten (met ’n dunschiller veronderstel ik) gefrituurde winterpeen, en daarna gekruid. Ziet er op ’n moot vis mooi uit en geloof het of niet, maar ik heb ze allemaal opgegeten. 🙂

 4. @G E R. Wat leuk als een zaak zo goed is. En in Lunteren. Dat ga ik onthouden. We komen zo af en toe weleens op de Veluwe dus zo’n tip is altijd fijn.

  Wie wortels. Nog niet eerder gezien. Maar ik ga het eens proberen. Klinkt geweldig.

 5. Léúk!!!

 6. En o ja, ik ben helemaal trots dat jij het niet wist. Van die gefrituurde wortellinten.
  🙂

 7. …wat een afknapper van die eettent!
  Coulanter was geweest als ze jullie i.p.v. het toetje een espresso of iets dergelijks hadden aangeboden.Pffff….dit soort kleinigheden zegt al meteen iets over de ambiance.Ik ga er in ieder geval niet heen!

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*