apr 192016
 
Een culinaire wandeling met wijnspijs

Een voorgerecht, tussengerecht en dessert bij de culinaire wandeling uit 2010 in Delft

Je eerste wijnspijs wandeling vergeet je nooit. Althans, wij niet. Het is alweer zes jaar geleden en het was in Delft. Omdat het toen nog in de kinderschoenen stond en zo’n wandeling alleen in Delft mogelijk was heette het “Culinair Delft”. In de jaren daarna zag je het hier en daar nagedaan worden en kwamen er meer “Happen en Stappen” wandelingen. Zo zien we het ook ieder jaar in ons en in het naburige dorp.

Bij Wijnspijs pakken ze het professioneel aan en heet het “Wijnspijs  culinaire wandelingen” . Deze zijn door heel Nederland te boeken. De mogelijkheden zijn veel groter dan in het prille begin. Je kunt kiezen uit verschillende steden en verschillende restaurants. Je kunt een Culinaire wandeling maken op zondagmiddag of een Diner wandeling in de avonduren.

Het blijft soms een verrassing in welk restaurant je terecht komt maar je kunt er altijd verzekerd van zijn dat de kwaliteit erg goed is. Voor de restaurants in kwestie is het een prima manier om gasten te laten zien wat ze kunnen en ze hopen natuurlijk dat u terugkomt om eens een hele avond van de fijne gerechten te genieten. Bovendien is het fijn om na iedere gang even een stukje te wandelen door een mooi stadje of een grote wereldstad. Je ziet ook dat de populaire steden snel uitverkocht zijn dus vooraf reserveren is zeker aan te raden.

Heel leuk om in je eigen stad te doen maar nog veel leuker om er bijvoorbeeld twee dagen uit van te maken. Boek een wijnspijs wandeling en een hotel en je hebt zomaar een minivakantie. Overigens kun je op de website ook cadeaubonnen kopen om iemand mee te verrassen. De ontvanger kan zo’n bon uitgeven waar en wanneer het schikt en zodoende zelf een keuze maken welke wandeling het gaat worden.

Voor mensen die het liever niet zo laat maken of ’s avonds andere verplichtingen hebben is er de zondagmiddag culinaire wandeling. Wie weet kom je dan, bij mooi weer, op een heerlijk terras terecht van het desbetreffende restaurant. Kijk eens rustig rond op de website en zet hem bij je favorieten want er komen regelmatig restaurants en steden bij.

Genieten hoor, zo’n culinaire wandeling!

En ja, dit is een advertorial. Maar vanuit het hart geschreven want zo’n wijnspijs wandeling is echt een aanrader!

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*