apr 232007
 

Foto: Anjo Kan Fotografie

Foto: Anjo Kan Fotografie

Te simpel voor woorden, deze meloen. Als voorgerecht, als nagerecht (met een bol ijs), als bijgerecht bij een BBQ. Kan allemaal. Zorg voor een echt goed rijpe meloen en snij die in hele dunne plakken. Snij een verse gemberwortel (stukje van 1 cm ofzo) in ragfijne reepjes en meng dat met het sap van 1 sinaasappel en de geraspte schil van 1 sinaasappel. Je kunt die schil uiteraard ook zelf in flinterdunne reepjes snijden. Sprenkel dat over de meloen en versier hier en daar met een wederom in hele kleine reepjes gesneden muntblaadje.
Heel gezond, heel lekker en ik geef het toe: je had het zelf ook kunnen bedenken.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  Een reactie aan “Meloen met gember en sinaasappel”

  1. Vorige week at ik ergens een toetje met gembersiroop, werkelijk zalig! Dit spreekt mij ook weer eens aan.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*