jan 282010
 

pasta met aubergine en ansjovis

Geen tijd om te koken? Deze hele simpele en makkelijke pasta is sneller klaar dan een maaltijd uit de fabriek die je op moet warmen.
Voor vier personen. Snij een kleine ui fijn en smoor die met een fijngehakte teen knoflook in wat olie. Als ze glazig zijn doe je er ongeveer 300 gram in blokjes gesneden aubergine bij alsmede 6 ansjovisfilets en wat chilipoeder.
Verse of gedroogde tijm (naar keuze) is heel lekker erdoor. Blijf roerbakken tot de aubergine zacht is. Dat duurt zo’n 10 minuten. In die 10 minuten heb je 600 gram spaghetti gekookt. Die schep je met een spaghettilepel zo uit het water bij de augergine.
Goed doorroeren en in voorverwarmde borden. Met veel parmezaan en verse peper.
Je kunt er altijd nog een kant-en-klare salade bij serveren.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  Een reactie aan “Pasta met aubergine en ansjovis”

  1. Deze is heerlijk ! (De rest ook hoor.) Maar dit is echt makkelijk en ontspannend om te maken, na een vermoeiende dag, wanneer de fut er uit is. Met een glas rode wijn natuurlijk.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*