mei 122018
 
Pasta met paprika en geitenkaas

Niet verder vertellen aan de culisnobs maar het is volkorenpasta.

Een beetje aparte combinatie maar het was wel een succes. En nog simpel te maken ook. Echt iets voor een vlees- en visloze dag. Voor twee personen:

Smoor 2 fijngesneden tenen knoflook in wat boter samen met 2 rode paprika’s die je in kleine stukjes hebt gesneden. Doe dat in een hapjespan want als de paprika zacht is dan doe je er 200 gram (= 200 ml**) slagroom bij. Laat dat een beetje inkoken en doe er dan 100 gram zachte geitenkaas in.

Voor een beetje pit mag er een halve theelepel pimenton in maar dat hoeft niet. Als de geitenkaas gesmolten is dan mag de inmiddels gare pasta erbij. Nog even goed doorroeren en klaar ben je. Nou ja, klaar. De parmezaan doen we er op de borden overheen. Groene sla erbij is fijn.

Voor de puristen onder ons even dit. 200 gram slagroom is niet precies 200 ml maar het verschil is te klein om daar moeilijk over te doen.
Lees de wikihow er maar op na.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*