mei 202009
 

Pittabroodjes met gehaktballetjes

Wat is hier zo bijzonder aan? Helemaal niks. Maar bij het schrijven van de pagina “Buffet voor grote groep” dacht ik ineens aan dit eetidee.
Pittabroodjes grillen, door de helft snijden en vullen met een klein gehaktballetje, wat sla of kruiden en knoflooksaus erover en in een leuke schaal op tafel. Hoeft niet echt warm te zijn. Ze zijn toch zo op.
Ook heerlijk als lunch of stevig borrelhapje trouwens.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  2 reacties aan “Pittabroodjes met gehaktballetjes”

  1. Hallo, blij dat je weer terug bent. Heb je een leuke vakantie gehad, goed uitgerust en met veel nieuwe ideeen teruggekomen?
    Laat maar op ons los!
    Ik ben benieuw naar de renovatie van je bijkeuken. Succes!

  2. Net dit lekkere blogje ontdekt en je was weg. Hopelijk heb je genoten. Ik ben helemaal benieuwd naar die nieuwe bijkeuken. Die ideeën lijken me even handig voor een tuinpicknick met het kleine grut als voor een aanval van massahysterie met de buren…

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*