jul 022005
 

Pixie's pudding

Je krijgt eters en je wilt helemaal de blitz maken met een wereldtoetje maar je hebt een P&P-allergie. Wat je dan nodig hebt zijn mooie doorzichtige glazen waarin je het toetje kunt zien. Dat is een must en die moet je dus echt aanschaffen. Veel meer dan dat is niet nodig en je hoeft al helemaal niet te kunnen koken. Daar gaan we.
Koop 2 pakjes Saromapudding in de smaken Vanille en Chocola. Je weet wel, van die puddingpoeder die je gewoon met koude melk moet opkloppen. Ook heb je ouderwetse oploskoffie nodig. Nooit Soyamelk gebruiken want dat gaat niet met Saroma. Dan moet je twee pakjes nemen om hetzelfde resultaat te krijgen.
Maak de pudding aan in aparte kommen en klop er bij allebei twee theelepels oploskoffie door. Goed mixen. Neem vervolgens van iedere smaak 1/3 en doe die samen in een andere schaal en meng ze daarin goed door elkaar. Je hebt nu drie smaken en drie kleuren pudding. Even 5 minuten laten staan en dan van donker naar licht in de mooie glazen scheppen. In de koelkast laten opstijven en vlak voor het opdienen wat slagroom erop en wat geroosterde nootjes of geraspte chocola.
Van Baukje is er van alles om je Pixiepudding mee te versieren. Niemand gelooft ooit meer dat je een P&P-hebt.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  Een reactie aan “Pixiepudding”

  1. Sprakeloos!
    ………..

    Ik ben er weer! Ik ga wat dierbaren uitnodigen, dit printen, maken (duim voor me)en het verhaal er bij serveren.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*