dec 082011
 

Prima Donnakaas

Een etentje is bij ons geen etentje als er niet een kaasplankje ergens aan het eind op tafel komt. Wat mij betreft mag je zelfs het zoete dessert achterwege laten maar dat vindt De Man dan weer niet zo leuk. Dus doen we allebei. Ook een restaurant scoort punten als er een kaasplankje op de menukaart staat.
Kaas is bij ons een belangrijk onderdeel van vrijwel alle maaltijden. Op brood, bij de borrel maar vooral ook bij de hoofdmaaltijd. En dus is een kaas als Prima Donnakaas bij ons zeer welkom. Van de website alleen kan ik al smullen. Al die smaken en soorten en dan ook nog eens fijn een webshop. Maar je kunt op de website ook zien of er bij jou in de buurt een verkoopadres is.
En heerlijke recepten, staan er ook op. Ik heb de kaas geprobeerd en ben er enthousiast over. Heerlijke kaas! De Prima Donna Maturo gebruikten wij in plaats van parmezaan. Is iets pittiger van smaak en dat is heel fijn over een pasta.
Maar ook de kazen met “smaakjes” zoals Landana Geitenkaas met Italiaanse kruiden of Landana Mosterd zijn heerlijk om eens iets bijzonders mee te doen. Zoals raspen en vervolgens een ovenschotel mee gratineren. Mengen met wat paneermeel en de kip of schnitzel ermee bedekken voor het bakken. Trouwens, een tosti met één van deze kazen mag er ook zijn.
Voor oudejaarsavond heb ik alvast de Tortino op het lijstje gezet.
Zalig!

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*