aug 172006
 

Spaghetti met champignons

Toegegeven. De foto is niet helemaal geworden wat het zou moeten zijn. Maar de smaak van deze pasta was geweldig en het stond in een mum van tijd op tafel. Ik doe hem hier maar even voor vier personen. Bak een ons spekblokjes met knoflook (wij namen twee tenen in dunne plakjes gesneden) en doe er na 5 minuten 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons bij. Paar minuutjes roerbakken. Ondertussen kook je 400 gram spaghetti. Giet die af en doe ze bij de bacon/champignons samen met 200 gram verse spinazie en 100 gram in blokjes gesneden gorgonzola. Even omroeren en goed warm laten worden.
Zooooooooo lekker.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  4 reacties aan “Spaghetti met champignons en nog wat”

 1. Gisteren dit gerecht gemaakt. Mijn complimenten, heerlijk!
  Dit is het eerste gerecht wat ik maak van jouw site, maar ik ga er zeker meer proberen!
  Hele mooie site trouwens.

 2. Ik word niet goed van jou……. 🙂
  Dit wil ik ook weer proberen.

  Voor ’n beetje rust in mijn culinaire bestaan moet ik jouw culinaire weblog niet openen! Maar ja…

  Vanavond eten we dus Spaghetti met champigs en nog wat. Sorry ML, ik had iets anders beloofd, klopt!
  Dat doen we morgen. 🙂

 3. Ja, die kan ik natuurlijk net zo goed vanavond doen… ik heb hetzelfde als Pixie: af en toe kijk ik niet want dan wil ik mijn hele eetschema weer omgooien.
  Wil je nog iets met mozzarella doen? We hebben door gebrek aan afstemming 4 bolletjes in de ijskast liggen 🙂

 4. ’t Was weer héérlijk Cornette! Ik heb de (jouw) hoeveelheden voor 4 personen aangehouden, iets minder spaghetti genomen, dat dan weer wel, maar we hebben het samen allemaal opgegeten…..

  Voor herhaling vatbaar!
  En maar weer: “Dank je wel!”

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*