apr 102006
 

Stokbrood met gorgonzola

Met spanning wachten we op het moment dat de temperatuur iets hoger zal worden en de zon warm genoeg om even in te zitten. Desnoods met een trui aan. Niets mooier dan die eerste in-de-zon-zit momenten. Daar hoort een mooi hapje bij. Rooster stukken stokbrood en smeer ze in met wat olijfolie. Lekker stuk gorgonzola erop en twee of drie ringen rode ui. Uiteraard ragfijn gesneden. Daarbovenop een plukje waterkers en als laatste wat druppeltjes balsamico-azijn. Om het aanstaande zomergevoel helemaal te ervaren is een glas gekoelde rode wijn erbij onmisbaar.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  6 reacties aan “Stokbrood met zon”

  1. *print uit* en gaat genieten

  2. Voortreffelijk plan!

  3. Heb alles in huis ,alleen de waterkers nog niet.

  4. oef, en ik heb al zo’n trek…niet goed gegeten vanavond.

  5. ik heb al in de zon gezeten (achter glas, maar zonder jas), maar helaas had ik er niet zo’n heerlijk hapje bij, dat had ik best gewild!

  6. Tjeeeeee dat is een voortreffelijk hapje….

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*