Eten Enzo van Janneke Vreugdenhil

Eten Enzo van Janneke Vreugdenhil

Met de bespreking van dit boek heb ik expres gewacht tot na Sinterklaas. Want je hebt Sinterklaaskado’s en je hebt Kerstkado’s en dit boek is een Kerstkado.
Veel, mooi, groot en goed boek voor een bijzonder redelijke prijs. Kom daar maar eens om in deze crisistijd. Goeie recepten die voor iedereen maakbaar zijn en leuke tips. Maar vooral de uitvoering van dit boek maakt het bijzonder. Vier leeslinten, grote en kleine bladzijden, boodschappenlijstjes die je uit het boek kunt scheuren en een flap achterin waarin je die briefjes dan weer kunt bewaren.
Bij de foto’s teksten geschreven door de kinderen van Janneke Vreugdenhil. Pagina’s tussendoor met reacties die ze op haar weblog mocht ontvangen. Leuk om daar bekende namen tegen te komen! Heb je weleens gereageerd op haar weblog? Misschien sta je er wel in!
Echt zo’n boek waar je eens gezellig mee aan de keukentafel gaat zitten. Potje thee erbij met een zelfgebakken koekje en genieten maar.
De recepten zijn vrijwel allemaal even bruikbaar en de tips handig en bijzonder. Helaas is de techniek nog niet zover dat je filmpjes kunt bekijken in een boek. Volgende keer graag een DVD erbij met al die leuke filmpjes van Janneke Vreugdenhil.
De onvolprezen weblog van Janneke vind ik nog altijd te moeilijk te vinden en zou een plaats op de voorpagina moeten hebben maar het boek is overal verkrijgbaar.
Kortom, wil je een goed en bijzonder kookboek dan is dit je kans.

En wie het left heeft om uit mijn exemplaar zo’n boodschappenbriefje eruit te scheuren is nog niet jarig. Je koopt er maar een kladblokje bij.

Published by

2 thoughts on “Eten Enzo van Janneke Vreugdenhil

  1. Die dagelijkse recepten van haar zijn soms bijzonder lachwekkend, maar vaak ook heel erg lekker. Leuk dit boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *