Korting op het Anti Gebroken Hart Kookboek van Tessa Stottelaar

aghk

Geen idee hoe dat voelt, zo’n hart dat in duizend stukjes gebroken is. Ik kan me er wel iets bij voorstellen maar dan denk ik meer aan hoe het voelt als één van onze katten besluit voor eeuwig te stoppen met brokjes eten. Zoiets zal het wel zijn denk ik. Maar Tessa Stottelaar weet heel goed hoe een gebroken hart voelt. En ze heeft een manier gevonden om haar gebroken hart een beetje te troosten. Koken! Tijdens zo’n periode van een gebroken hart schreef zij het Anti Gebroken Hart Kookboek.

Het boek staat in het teken van: “Wees lief voor jezelf!” En hoe belangrijk is dat? Heel belangrijk. Op welk moment in je leven dan ook. Dit boek is onderverdeeld naar de 5 fases van verwerking: ontkenning, woede (recepten waar je je boosheid in kwijt kunt), onderhandelen, verdriet (comfortfood) en acceptatie. Met een kleine toegift voor het geval er een nieuwe relatie aan de horizon verschijnt. Niet alleen geschikt voor gebroken harten maar voor iedereen die weet dat comfortfood soms gewoon nodig is in dit leven. Al is het alleen maar omdat het winter is en donker en koud. Heerlijke recepten. Suikerbrood, Chocolade en karamel crumble ijs, Kruidige pompoensoep, Snelle wok met kip, Uienjam (heerlijk!), Brie maaltijdsalade en nog veel meer. Mooie foto’s en duidelijke beschrijvingen. Het ultieme cadeau als je iemand met liefdesverdriet wilt troosten maar ook gewoon fijn als cadeau voor jezelf in het kader van “Wees lief voor jezelf.”

Koop dit boek met een korting van € 2,– Als je het boek bestelt dan voer je bij kortingscode Korting1Culinette in. (Let op dat je het precies zo overneemt).
De korting geldt tot 21 december zodat je het boek nog voor de kerst in huis kunt hebben.

Klik in de webwinkel van AGHK op het boek en de rest wijst zich vanzelf. Leuk boek voor een leuke prijs!

Published by

One thought on “Korting op het Anti Gebroken Hart Kookboek van Tessa Stottelaar

  1. De recepten klinken heerlijk! Ik vind het wel een grappige insteek voor een kookboek, zeker origineel. Een gebroken hart heb ik gelukkig nog nooit gehad, ben al 32 jaar zeer gelukkig met dezelfde samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *