Over Culinette

pavlova

Culinette’s Kookpunt is een Foodblog avant la lettre. Al sinds 2005 actief op deze blog en eerder al actief op toenmalige platforms en van het begin af aan op Social Media.

Het team van Culinette:
Jeanette schrijft en is altijd aan het speuren naar nieuwe producten, trends en informatie op culinair gebied. Zij is de motor achter Culinette’s Kookpunt en met haar kunt u zaken doen. Zij schrijft niet alleen op Culinette. Op de pagina Kookboekrecensies leest u meer over haar activiteiten.

Na een dag hard werken mag DeMan in huis graag plaatsnemen achter het fornuis. Zijn motto is altijd: “Dat kan beter.” Een creatieve en geliefde (test)kok.
Paul (bijnaam PdeB) is de wijnproever en wijnschrijver. Met enorme kennis van zaken schrijft hij over wijn maar ook over gedistilleerd, bieren en andere alcoholhoudende dranken. Meer daarover leest u op de wijnblog.

Cijfers en doelgroep
De Foodblog en Wijnblog van Culinette trekken zo’n 80.000 unieke bezoekers per maand en nog altijd groeit dit aantal.
De doelgroep zijn levensgenieters, niet gebonden aan leeftijdsgrens, die kwaliteit belangrijk vinden, met verse producten koken en graag iets nieuws proberen. Blogs en reviews worden altijd gedeeld met de vele volgers op Twitter en Facebook.

Advertorials en reviews
Natuurlijk is het mogelijk om een kookboek, product of bedrijf te bespreken op één van de blogs en deze zo onder de aandacht te brengen. Dat kan op verschillende manieren. Uiteraard hoeven wij niet te vermelden dat de reviews van toegezonden producten altijd onze eerlijke mening weergeven. Dat spreekt vanzelf. Wij maken geen gebruik van dure bureau’s die onze prijs en mening bepalen. Wij zijn uitstekend in staat om onze eigen boontjes te doppen.
Een advertentie of banner plaatsen hoort ook zeker tot de mogelijkheden en de prijs zal u aangenaam verrassen.
Neem contact op voor meer informatie.

Kookboeken lezen en recepten testen
Een kookboek uitgeven? Kloppen de hoeveelheden, de temperaturen, de volgorde en tijden? Is de ingrediëntenlijst compleet? Altijd vervelend als achteraf blijkt dat er toch wat foutjes in de receptuur zijn geslopen. De redactie van Culinette leest het manuscript zorgvuldig door en test recepten in eigen keuken als dat nodig is.
Zij deden dat al eerder voor Karin Luiten die er hier over schreef.

Teksten
Culinaire column in uw blad of krant? Een advertorial? Tekst voor een website? Menuteksten? Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

Uiteraard hanteren wij als voorwaarde voor samenwerking dat er een link moet zijn met het onderwerp en de doelgroep van Culinette’s Kookpunt.