nov 182013
 

bandeet1bandeet2

Leuk boek. Weer eens iets anders dan anders. Lezen, koken en muziek in één boek. Prima combinatie. De komende weken meer winacties met bijzondere kookboeken maar we beginnen met het boek BandEet. En zoals gewoonlijk hoef je bij Culinette niets anders te doen dan roepen: “Ja, ik wil!” en dan maak je al kans om dit boek te winnen.

Poppodium Doornroosje en Literair Productiehuis Wintertuin uit Nijmegen maakten samen het spannende kookboek BandEet. Verhalen van diverse bands van verschillende muziekstijlen geven een kijkje in de keuken van de muzikale eetcultuur. Het boek bevat veel interviews met bands, favoriete recepten van de bandleden en fraaie band- en foodfoto’s.

Kok Nienke van Hunen kookt geregeld voor bands die optreden in poppodium Doornroosje en freelance journalist Tefke van Dijk interviewde deze bands om hen te vragen naar hun eetgewoonten en favoriete gerecht van de avond. Dit resulteert in een boek vol tourverhalen en eetervaringen. En natuurlijk de recepten van de favoriete gerechten van de bandleden.

Op de website een kleine preview van het boek:

De verloting is achter de rug en de winnaar is: Hans van der Laan!

Van harte gefeliciteerd en veel plezier met het boek. De komende weken volgen nog meer verlotingen!

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  30 reacties aan “Bijzonder kookboek BandEet”

 1. Ja ik wil!

 2. Ik ben altijd in voor een nieuw kookboek! 🙂

 3. JA, ik wil!!!

 4. Lijkt me leuk.. 2van mijn liefdes… Koken en muziek… Ik wil!

 5. Keine Frage: jaja, ik wil!

 6. geen keuze mogelijk – ‘ja ik wil’!!!!

 7. inderdaad heel makkelijk: Ja ik wil !!

  Groetjes,
  Nancy

 8. ja, ik wil ook wel!

 9. Jaaaa, ik wil 🙂

 10. Ja, ik wil heel graag zo:n mooi boek winnen.

 11. Natuurlijk wil ik wel! 🙂

 12. Ja Ik Wil! Graag!

 13. Ja, ik wil! Ja, ik wil! Ja, ik wil! Ach, ik wil gewoon best dat boek! Wie niet eigenlijk? Dus: ja, ik wil!

 14. Ja, ik wil ook!!!

 15. Ook ik, wil ja, graag !!

 16. Wat lijkt me dat een leuk boek! Ik doe dus graag mee.

 17. Ja, ik wil…

 18. Wat een leuk boek.Ja ik wil!

 19. Ja, een boek over koken en muziek wil ik wel. Graag!

 20. Ja, ik wil!

 21. Graag!

 22. Lijkt me een leuk kookboek! Die wil ik wel winnen 🙂

 23. Nee, niet allemaal tegelijk maar ja…… ik wil ook wel!

 24. Ja ik wil, Rock (n Roll) in mijn eten!

 25. Ohhhh ja !

 26. Ja, ik wil. Leuk cadeau voor mijn zoon. Speelt in een bandje en is ook gek op en zeer geinteresseerd in eten.

 27. En, niet te vergeten. Hij gaat regelmatig naar Doornroosje in Nijmegen.

 28. Ja. Ik. Wil.!.

 29. Ja, ik wil!
  Heb deze week Nienke en Tefke mogen ontmoeten bij een proeverij n.a.v. dit boek, en het smaakt naar (veel) meer!

 30. In Schiedam gebeurt alles twee dagen later, en dus: vandaag het boek BandEet in de bus. Wat een heerlijkheid, in vele opzichten! Leuke verhalen, interessante recepten – ga er zeker een aantal van proberen – en dat alles in een prettig evenwicht. Mooie opmaak, niet op bespaard. Hard omslag, en zelfs een leeslint. Hulde. Ik zal er uitgebreid van genieten. Doe zelf veel aan muziek, dus! Heel blij mee. Hans

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*