Kip met rode pesto en mozzarella

Een beetje minder vet is goed maar je moet nooit te hard van stapel lopen zeg ik altijd maar. Dus op deze kip uit de oven mag heus wel een plak mozzarella. Oven op 180 graden. Vier kipfilets over de lengte insnijden met een scherp mes maar niet helemaal doormidden. Openklappen en vullen met een eetlepel rode pesto. Aan de buitenkant insmeren met olijfolie en nog een heel klein beetje rode pesto. In een ovenschaal leggen en 30-35 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is. Snij een bolletje mozzarella in vier plakken en leg op iedere filet een plak. Nog even terug in de oven tot de kaas gesmolten is. Garneren met heel fijngesneden peterselie. Heel lekker met pasta of gebakken aardappeltjes en in deze tijd van het jaar broccoli.

Leuk? Delen dan:

Published by

2 thoughts on “Kip met rode pesto en mozzarella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*