mrt 122007
 

Plezier in de keuken. Dat is waar het bij Karin over gaat. En dat plezier is nu gebundeld in een handgeschreven en uiteraard door haar zelf geillustreerd boek. Maar Karin doet nog veel meer. Wat allemaal? Dat moet je zelf even op haar website gaan bekijken. In ieder geval onthouden dat je bij Karin een heel bijzonder relatiegeschenk (b.v. een speciaal gemaakt bedrijfsstipverhaal !) kunt laten maken. Haar recepten zijn ook heel leuk uit te printen. Tekeningen en al erbij ! Ook voor een kookworkshop draait ze haar hand niet om. En nu is er dan eindelijk HET BOEK ! Als je ook Karin heet dan ga je natuurlijk rap naar de presentatie (zie haar website) want dan krijg je er tussen 14.00 en 16.00 uur ééntje kado.
Haar website blijft toch altijd een streling voor het oog. Ga eens neuzen en doe je zelf een plezier. Bestel dit ontzettend leuke boek. Wel even een geheimpje verklappen. Er staan geen recepten voor zuurkool in.

Karin … Van harte gefeliciteerd met dit prachtige boek. We trekken een flesje open om het te vieren !

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  Een reactie aan “Koken met Karin’s boek !”

  1. Ga vriendin Karin even tippen!

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*