aug 262008
 

meloensoep met kokos

Het kan ook zonder vanillestokje en met een schep vanillesuiker maar als je nou toch bezig bent doe het dan gelijk goed. Een klein blikje/pakje/zakje kokosmelk in een pannetje en mengen met de zaadjes uit het vanillestokje en het stokje zelf.
Doe er een paar scheppen suiker bij en laat het geheel al roerende zo’n 20 minuten inkoken. Niet vergeten om het vanillestokje er weer uit te vissen. Goed koud laten worden en samen met de bolletjes (of blokjes) meloen in een schaal doen.
Heel fijngeraspte limoen erover.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  5 reacties aan “Meloen met kokos”

  1. jammer dat ik hier niet van hou. het ziet er schiitterend uit.
    karin

  2. Wij houden er wel van en ik had gelukkig alles in huis.
    Het was verruuuukkkelijk. Snel maken dus.
    Jammer Karin, dat het niet jou smaak is.

  3. Voor hoeveel personen is het recept? Bij voorbaat dank.

  4. Gisteren dit dessert gemaakt. Het was heerlijk.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*