Bierhuis De Klomp in Delft

Bierhuis De Klomp te Delft

Wat maakt een café tot een echt gezellige kroeg? Dat is voor iedereen anders. Maar ik kan je verzekeren dat vrijwel iedereen Bierhuis De Klomp in Delft binnen een minuut zal bestempelen als een echt ouderwetse gezellige kroeg.
En toch is er niks oudbollig aan. Het lijkt klein maar is dat niet. Wat publiek betreft zie je van alles wat. En, zoals de website van Bierhuis De Klomp al zegt: “persoonlijk contact staat centraal”.
Het is zo’n soort kroeg waar je ogen even aan het schemer moeten wennen zonder dat dat onplezierig is. Je kunt er als vrouw met een heel gerust hart alleen wat gaan drinken. De eigenaar en zijn vrouw zijn jonge mensen en gezellige praters die voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de goede sfeer.
En vooral ook een leuke agenda. Asperges eten? WK-voetbal kijken? Geen probleem maar schrijf je vooral vooraf in want de belangstelling is vast groot en dat zegt op zich al genoeg.
Ook bijzonder zijn de bieren die geschonken worden en het feit dat er een bovenzaal is waar je (tot een maximum van zo’n 40 personen) je eigen kroeg voor een avondje kunt openen. En wat dacht je van een jenever/korenwijn proeverij? Voor 4 euro mag je er 3 proeven uit de collectie van zo’n 25 stuks.
De proefglaasjes zijn kleine glaasjes maar dat is vanzelfsprekend. Het is dat we gereserveerd hadden voor een avondje Delft Culinair maar anders waren we zeker blijven hangen. Heerlijk hoor zo’n fijne ouderwetse kroeg!

Kijk op de website van Bierhuis De Klomp voor meer informatie over de verschillende activiteiten.
En hier Bierhuis De Klomp op Twitter.

Published by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *