Chez Adriaan van Adriaan Jaeggi (volgende week verloting van dit boek!)

Chez Adriaan van Adriaan Jaeggi Je kunt kletsen wat je wilt maar bij Nieuw Amsterdam hebben ze een neus voor geweldige boeken. Nu weer het boek Chez Adriaan van Adriaan Jaeggi.
Er is veel te vertellen en te lezen van en over de in 2008 overleden Adriaan Jaeggi. Begin bij zijn zeer indrukwekkende laatste blog. Via “Main” aan de bovenkant kom je bij het archief en daarvandaan via “Naar de website” op zijn website met alle boeken die hij geschreven heeft.
Want Adriaan was journalist, schrijver en nog veel meer. Zijn droom was een kookboek te schrijven maar daar is hij niet aan toegekomen. Zijn geweldige receptencolumns uit de Volkskrant vormen nu dat kookboek.

De recepten zijn leuk, niet al te moeilijk, gek, bijzonder, gewoon en van alles wat je maar bedenken kunt. Maar de wijze waarop hij schrijft is onovertroffen. Dit boek zet je niet alleen aan het koken maar laat je ook onbedaarlijk lachen. Om helemaal vrolijk van te worden. Hilarische scherpe humor en een heldere blik op de wereld. Dat allemaal samen maakt dit een boek waar ik steeds uit voor wil lezen. Dit tot groot verdriet van mijn omgeving. Zit ik te lezen en als ik dan begin te lachen zegt De Man direct: “Nee! Ik wil het niet horen! Ik ga het zelf lezen!”.
Oké, oké. Dan niet.
Maar één van de lezers/lezeressen van deze blog kan binnenkort zelf meelezen. Want ik ga volgende week een exemplaar van dit kookboek verloten! Ik zeg niet wanneer maar in ieder geval volgende week.
Vanavond maken wij een simpel recept uit dit boek. Volgende week laat ik jullie zien wat dat was. En dan ……. de verloting van dit boek.

Opletten dus!

Published by

3 thoughts on “Chez Adriaan van Adriaan Jaeggi (volgende week verloting van dit boek!)

  1. hij schreef schijnbaar zo luchtig maar een beetje wereldbeeld kreeg je toch wel mee.
    leuk dat je het noemt
    karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *