De Comedy Club van Eva Posthuma de Boer

comedyclub

Dit boek is inmiddels verloot

Als je dit boek wint spreken we één ding af. Niet zeuren dat er een kleine leesvouw inzit. Kwam door de spanning. Ik kon er niks aan doen.
Gewoon een hartstikke lekker boek. En omdat één van de hoofdpersonen een media-kok is vond ik het wel passend om het hier te verloten.
Jullie kennen onderhand wel de methode. Laat in de reactiemogelijkheid weten dat je mee wilt doen en vrijdag aanstaande maak ik hier de winnaar bekend.

Het verhaal:
Een journalist, een cabaretier, een kok, een verslaggeefster en een studente. Allen jagen ze hun eigen doel na. Ze zoeken simpelweg naar geluk. Het klinkt als een geruststellende, gemeenschappelijke deler. Maar waar zoek je geluk in een wereld waarin alles mogelijk lijkt – in idealisme, in creativiteit, in ambitie, in zinnelijkheid? En hoever ga je voor je eigen streven? Ongemerkt raken deze vijf mensen verstrikt in zichzelf en elkaar, en bezegelen daarmee het lot van een van hen.

De winnares van dit boek is Hoimir!
Ik had natuurlijk vals moeten spelen en een andere winnaar moeten trekken want volgens mij woont Hoimir wel heel ver weg!
Maar nee, doen we niet. Winnen is winnen en dus krijgt ze het boek. Veel plezier ermee!

Recensie lees je op:

KokenKoken

Published by

17 thoughts on “De Comedy Club van Eva Posthuma de Boer

 1. ik wil graag meedoen met de loting
  Lijkt me een heerlijk boek. ik ben dol op boeken waarin koken een rol speelt, Manon

 2. Klinkt als een heel leuk boek en dat jij een leesvouw maakte van de spanning klinkt helemaal veelbelovend, geen sáái boek dus, nee lekker spannend! Ik doe graag mee, met de loting!

  Groetjes Marianne

 3. Van jaren geleden ken ik een boek “Het kan niet altijd Kaviaar zijn”. Een Thriller waarin de hoofdpersoon ging koken als hij oplossingen zocht. Daar stonden leuke recepten in, waarvan ik er een aantal heb uitgeprobeerd.
  Lekker hoor zo’n boek!
  Pink

 4. Tuurlijk wil ik meedoen. Ik heb nog wel een vraag: is het boek ook komisch? Ik hou namelijk van een boek dat spannend is, maar waar ik af en toe ook om kan lachen 🙂

 5. Altijd fijn, niet zomaar een boek maar een aanbevolen boek! Ik ben heel benieuwd! (En daarna geef ik het door, want er is hier behoefte aan Nederlandstalige boeken)

 6. 2 hobby’s komen samen, koken en lezen, heerlijk. Het lijkt me een heel leuk boek, ik doe dan ook graag mee aan de verloting! Ik weet zeker dat mijn kookvriendinnen er ook weer graag n graantje van meepikken..

 7. vandaag in de bieb op zoek naar lekkere leeseetboeken (niet van overdreven koks als Sjonnie of Giphart die opschrijft wat hij een jaar at)en dan kom mij nu ineens met zo’n boek;-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *