De Zilveren Lepel

De Zilveren Lepel

Ik ga er niet een heel lang stuk over schrijven want er is genoeg over gezegd op internet. Eindelijk ook in de keukenkast van Culinette het boek De Zilveren Lepel. Op de website van De Zilveren Lepel kun je er veel van zien.
Het hoort absoluut tot de stapel boeken die ik als eerste uit het raam smijt als er brand uitbreekt. Niet de enige maar wel één van de weinige.
Op je kerstlijstje zetten want het is een wereldboek. Snel kopen voor de recessie ons bij de gaarkeuken doet belanden. Zoek je een recept in De Zilveren Lepel kijk dan vooral in de index en niet bij het desbetreffende hoofdstuk.
Witlof met ham en kaas (en dan wel even ietsje anders dat onze Hollandse variant) staat bij de antipasti en niet bij de groente. Zal vast logisch zijn maar ik serveer het als hoofdgerecht.
Het boek kost een stevige stuiver maar dan heb je ook wat. Nu nog in de eerstvolgende uitgave alle spelvoutjes eruit halen en dan is het bijna perfect.
Spelvoutjes en dan in zo’n boek. Nou ja, als de recepten maar kloppen.

Published by

8 thoughts on “De Zilveren Lepel

  1. ik heb een vriendin die 20 procent korting krijgt omdat ze in een boekhandel werkt. toch iets om over na te denken.

  2. en toen kwamen de negatieve recensies van dit boek. Onno Kleijn die zelf ook kookboeken schrijft vindt dit veel teveel pagina’s voor de paar goeie recepten die erin staan.
    nou ja. ik beraad me sowieso nog over aankoop.
    karin

  3. @Karin. Er staan best recepten in die ik nooit zal maken en een dikke pil is het zeker. Maar een kookboek is meer dan alleen een boek waaruit je altijd alle recepten maakt. Het is ook troost, lezen, genieten en dromen.

  4. dat dacht ik zelf ook,./ ik heb het boek week in huis gehad en elke dag een andere afdeling opgeslagen. De anti pasta afdeling blijft mijn favoriet.

  5. I do agree with all the ideas you’ve presented in your post. They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are too short for novices. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *