Delicious Het Bakboek

delicousbakboek

Als je niet beter wist zou je zeggen dan heel Nederland niets anders meer doet dan alles zelf bakken. De bakboeken, baktijdschriften en bakwebsites vliegen om je oren.
Nu is er ook weinig leuker dan zelf bakken en het ook nog zelf opeten dus zo gek is dat niet. Bovendien scheelt het bakken met geld.
Thuisbakkers willen niet altijd met dezelfde roombotercake of appeltaart aankomen. Je wilt weleens iets anders proberen.
Genoeg bakboeken die inspiratie bieden en hele originele recepten hebben.

Bijvoorbeeld Het Bakboek van Delicious. Een verzameling uit 6 jaar Delicious. Veel recepten, mooie foto’s en meer dan voldoende inspiratie om voorlopig de keuken niet meer uit te komen.
Voor beginners en gevorderden en met alle tekst en uitleg die je maar kunt wensen. Niet alleen cake en koek maar ook desserts, zoete broodjes en brood en nog veel meer.
Een kookboek beoordeel ik nooit alleen. Ik geef het altijd even aan De Man des huizes die vaak de foutjes en minpuntjes feilloos weet aan te wijzen. Dat waren er niet veel in dit boek.
De foto’s passen niet altijd helemaal bij het recept maar dat zijn we gewend van Delicious. Het glimt en blinkt en we zitten allemaal te watertanden boven hun foto’s maar of je het nog kunt eten en of het ook zo uit jouw oven komt is nog maar de vraag.
Tweede puntje was de index. Er is een index per hoofdstuk en een index op alfabet. In geen van beide stond er “appeltaart”. Dat is toch gek. In ieder bakboek staat toch wel een appeltaart? Jawel, in dit boek ook. Maar die vind je dan onder de O van “Oma’s appeltaart”.
Kniesoordingetjes zijn dat. Want voor een zeer acceptabel bedrag krijg je een heel mooi bakboek met heel veel inspiratie en fijne recepten.

KokenKoken

Published by

One thought on “Delicious Het Bakboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *