Fissler pannen

Ik zou niet weten hoeveel pannen wij in ons leven al versleten hebben. Nou ja, versleten. Sommige pannen bevielen gewoon niet. En soms zag ik ineens pannen die mooier waren dan wat we hadden. Wat bij veel pannen opviel was dat ze soms een te dunne bodem hadden. En dat moet je niet hebben want dan brandt de boel veel te snel aan. Ook waren er pannen met ‘koudgrepen’  waar we alsnog onze handen aan brandden. Die grepen waren nooit koud.

Wat ik ook altijd vervelend vond aan pannensets is het feit dat er vaak twee kookpannen in zo’n set zitten die allebei even groot zijn. En ik heb maar zelden twee dezelfde pannen nodig. Veel liever heb ik een set waarin alle maten een keer voorkomen. Het gekke is dat we altijd met grote zorg onze koekenpannen en braadpannen hebben uitgezocht maar aan de gewone kookpannen besteedden we veel minder aandacht.

Die tijd is voorbij want nu zijn er eindelijk Fissler pannen in huis. Bij Fissler maken ze de beste kookpannen van de wereld. Als je op YouTube zoekt dan zul je een filmpje vinden waarin ze laten zien hoe die pannen gemaakt worden. De pannen van Fissler hebben een echt dikke bodem en ook een echte koudgreep. En de sets zijn zodanig samengesteld dat je van de meest gebruikte maten een exemplaar hebt. Wij kozen voor de vijfdelige Pannenset Fissler Hamburg. Zie foto. Ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen in de vaatwasser.
Ik durf er wat om te verwedden dat deze pannenset nog heel lang dienst zal doen in onze keuken.

Dit artikel kwam tot stand via een samenwerking

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *