Foodelicious De Box

foodeliciousJe kent ze vast wel. Van die smulwinkels waar je liefst heel veel wilt kopen omdat alles even heerlijk is. En vaak hebben ze een geweldige keuze. Om hyper van te worden. Sta je in zo’n winkel en dan moet je toch gaan kiezen. Wat zullen we nemen? Ik knijp dan altijd DeMan in zijn arm en vraag hem wat we zullen nemen. Die zegt vervolgens: “Maakt mij niet uit. Kies jij maar.”
Schiet je ook niks mee op. Bij Foodelicious hebben ze daar een oplossing voor gevonden. De Foodelicious Box. Hoef je niet zelf te kiezen en de waarde van de producten is altijd hoger dan de abonnementsprijs. Eens per twee maanden krijg je dan een box met spannende en overheerlijke zaken die vaak (nog) niet eens in de webshop verkrijgbaar zijn. Je kunt de box ook los bestellen maar dan is hij iets duurder.

Ik kan je uit ervaring vertellen dat de box zeer zorgvuldig is samengesteld. Je moet er twee maanden mee doen en dat is aan de ene kant is dat prima want er is tijd genoeg om alles op te eten maar aan de andere kant zijn sommige dingen wel heel snel verdwenen. Wij hadden een zak Amaretti Morbidi. Daar doe je geen twee maanden mee. Dat kan ik je verzekeren. En een aantal andere producten ook niet. De webshop zegt eigenlijk al genoeg. Wat een keus! Olie & azijn, delicatessen, servies, cadeaus. Ontzettend leuke pakketten om cadeau te geven aan jezelf. Zoveel keus en zoveel mogelijkheden. Een winkel om te onthouden en regelmatig, op wat voor manier dan ook, te bezoeken.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *