Goed koken van Harold McGee

Goed koken van Harold McGee

Niets mooier dan een boek onder de kerstboom. Onder de kerstboom horen boeken. Mooie boeken die je niet zo snel voor jezelf zou kopen en die heerlijk zijn om te geven en te krijgen. Het boek Goed Koken van Harold McGee is wat dat betreft een schot in de roos.
Ik kan jullie natuurlijk het hoe wat of waar van dit boek gaan vertellen maar daar staat het internet vol mee dus dat doe ik niet. Lees de recensie bij Koken Blogo en je weet al bijna alles over dit boek.
Maar één ding ontbreekt en dat is de waarschuwing dat dit boek irritaties kan veroorzaken. Althans, die ervaring hebben wij in huize Culinette. Want dit is bij uitstek zo’n boek waar je mee op de bank kruipt en vervolgens iedere vijf minuten roept:
“Hé, wist jij dat? Moet je horen …” en dan een stukje voorlezen. Totdat de andere partij gaat zuchten en zegt: “Ja, ik wil dat boek zelf ook nog lezen JA!”
Zo’n boek is het. Dus heel geschikt voor onder de kerstboom maar als je de rest van de feestdagen gezellig wilt doorbrengen dan stilletjes lezen en mondje dicht.
En dat is moeilijk want het is echt een boek met hele leuke en interessante kook- en eetweetjes in hapklare brokken.
Aan abolute aanrader!

Het boek is vrijwel overal te koop en ook bij Nieuw Amsterdam

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *