Het spirelli kookboek

spirelli

Cadeautje! Klein maar wel fijn cadeautje. Het spirelli kookboek bevat recepten voor snelle en lekkere groentepasta’s en salades en dat allemaal in sliertjes. Handig als je dan een spiraalsnijder hebt. Die zijn er in veel soorten en maten. Als spiraalsnijder of als juliennesnijder. Er is ook een goedkope dunschiller julienne.
Dus stel je geeft het iemand cadeau en dan koop je er zo’n snijder bij en je hebt een wereldcadeau.
Overigens kun je vaak ook heel goed uit de voeten met een gewone dunschiller en een klein scherp mesje maar dat is wel veel meer werk.

Het spirelli kookboek bevat recepten waarvan een aantal ons bekend in de oren klinken maar die toch iets bijzonders krijgen vanwege die lange dunne sliertjes. We zien bijvoorbeeld witlof met peer en roquefort en Thaise salade met papaja en wortel. Bietenspaghetti met geitenkaas en basilicum en courgettespaghetti met garnalen en knoflook. Bekende recepten in een heel nieuw jasje. Maar ook bijzondere gerechten zoals mangotagliatelle met gerookte eend als hapje of amuse. Komkommerspaghetti met gerookte schelvis als voorgerecht. Tagliatelle van zoete aardappel, kerrie en kokosmelk als hoofdgerecht. Kortom, een boekje waar je heerlijke inspiratie uithaalt. De hoofdgerechten kun je natuurlijk in kleinere porties als voorgerecht serveren. Of als bijgerecht zoals komkommertagliatelle met pesto.
Veel groente uiteraard want een biefstuk door de spiraalsnijder draaien werkt niet echt lekker.

Ik ga dit boekje sturen aan: La Belle au Bois. Van harte!

 

Published by

41 thoughts on “Het spirelli kookboek

 1. Een spiraalsnijder staat op mijn verjaardagsverlanglijstje. Dit boek met 30 snelle en gezonde recepten komt zeker van pas.

 2. Hoi Culinette,
  Ik gok op 30 recepten (maar heb dat natuurlijk opgezocht, eerlijk duurt het langst). Ik moet wel constant denken aan Kluk Kluk die vroeger altijd zei “O mammaloe, lekker, soep met SLIERTJES,”

  Groetjes,
  Olga van Kleef

 3. Hoi Culinette,
  Er staan 30 recepten in denk ik.
  Een spirellisnijder gebruik ik al veel. Voornamelijk de courgette, want die is lekker en gemakkelijk te ‘spirellen’.
  Nu ben ik zelf wel toe aan een kadootje en aan inspiratie. Wie weet win ik het boek en kan dan nog mooiere recepten maken. Ook voor mijn gasten.
  Spannend hoor.

  Groetjes Emmy van Wijk

 4. Dag Jeanette,

  Er staan 30 recepten in dit boek. Ik hoop dat ik dit boek win, lijkt me leuk om mijn spiraalsnijder vaker uit de kast te pakken!

  Groetjes Nicolette

 5. Er staan 30 recepten in het boekje. Ik heb al een spirelli-snijder, ook al regelmatig gebruikt maar ben ook op zoek naar inspriratie voor andere recepten.

  Dus kom maar op met dat boekje!!

 6. Ik gok ook maar op 30… Zo’n ding kan ik altijd nog kopen, want die is hier nog niet in huis… 😉 Leuke actie!

 7. Dertig (30) recepten, aldus Bol.com 🙂 En ik ben erg fan van mijn spiraalsnijder dus dit boekje lijkt me heel leuk!

 8. 30 recepten zal fantastisch zijn ik heb een spirelli gekocht om voor mijn dochter vegetarische recepten te maken maar wist nog niet wat ik er allemaal mee kon doen dus dat boek zal een uitkomst voor mij zijn

 9. 30 recepten! Oeeeh ben super benieuwd naar die 30 recepten, want ik kom zelf niet verder dan courgette en wortel!

 10. Er staan 30 recepten in. Het lijkt me erg leuk om dit boekje te hebben, ik heb al een spirelli maar gebruik hem eigenlijk alleen voor courgette.

 11. Er staan 30 recepten in dit kookboek!

  Ik heb gister een Spiral cutter gekocht voor mijn moeder voor haar verjaardag dus ik zou dol graag dit recepten boekje er bij geven (maar stiekem zal ik misschien eerst zelf een paar van de receptjes uitprobieren hehe).

  Leuke winactie 🙂

 12. 30 recepten!

  Hij staat bovenaan het verlanglijstje die ik heb getrokken voor sinterklaas!
  Winnen zou dus een extra cadeautje voor de gelukkige bofkont betekenen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *