Kip Kerrie Bloemkool Boontjes

Fijn alles in één pan. Wel een grote braadpan nemen natuurlijk. Bak vier kipfilets lekker bruin. Doe er dan een eetlepel milde kerriepoeder bij en 200 gram basmatirijst.
Even goed omroeren en dan 500 ml kippenbouillon erin en 200 gram bloemkoolroosjes en 200 gram sperzieboontjes of doperwtjes(diepvries mag) alsmede een citroen die aan dunne plakjes (en dan nog een keer door de helft) gesneden is. De liefhebbers doen er ook nog een ragfijn gesneden rood pepertje door.
Aan het borrelen brengen en 10/15 minuten laten prutten met deksel op de ban.
Klaar!

Published by

8 thoughts on “Kip Kerrie Bloemkool Boontjes

  1. Wooy, dat klinkt echt goed en ook nog eens probeerbaar.

    Stel je je kerrie ook wel eens zelf samen? (Zo ja, hoe?) 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *