Koken Zonder Pakjes en Zakjes deel 2 van Karin Luiten

kokenmetkarin

Het was het wachten meer dan waard. Deel 2 van Zonder pakjes en zakjes van Koken met Karin. Kortweg ook wel ZP&Z-2 genoemd. Het boek dan hè? Niet Karin.
Dit boek is een bijzonder boek. Niet alleen vanwege de heerlijke recepten maar ook omdat Karin nu eens goed uitlegt dat zij helemaal niet zo anti-pakjes is maar veel meer pro-koken. En zo is het precies! Het is hartstikke goed om mensen die denken dat je met pakjes en zakjes lekker en snel kunt koken te laten zien dat het ZP&Z net zo snel maar vooral veel lekkerder kan.

Wij mochten een aantal recepten testkoken voor dit boek en hebben dat met heel veel plezier gedaan. Nu storten we ons op de overige recepten.
Ik noem b.v. Kip Tandoori, Viskoekjes, Wraptortilla’s (oh zalig!), Spruitjesstamppot (maar dan anders), Ovenpasta met zalm en prei, Vegaburger en nou ja, nog veel en veel meer. Pindakaas b.v. en chocoladehazelnootpasta. En zeker eens proberen de Bounty’s!
Een boek vol met maakbare heerlijkheden voor iedere kok geschikt.
Samen met ZP&Z-1 en het Handboek Oven van Karin heb je voor hele lange tijd inspiratie in huis.

En omdat we er trots op zijn hieronder een plaatje van het colofon en het tekeningetje dat Karin in ons boek maakte.

colofon

Boek bestellen bij Karin met handtekening en tekst of illustratie. Leuk en het ultieme cadeau voor gastvrouw/heer en/of feestdagen.

Maar bij Bol kan ook natuurlijk:

Published by

One thought on “Koken Zonder Pakjes en Zakjes deel 2 van Karin Luiten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *