Kookboek van Free A Girl

freeagirl

Veel meer dan een kookboek. Dat is dit boek. Gewoon veel meer dan een kookboek. De opbrengst gaat volledig naar een geweldig doel en dat kan omdat er veel mensen zijn die “niet praten maar doen”. En zo hoort dat. Niet alleen rond de kersttijd maar gewoon altijd.
Op de website van Free A Girl kun je er alles over lezen en een deel van het boek doorbladeren.
Maar er is nog iets ontzettend leuks met dit boek. Als je een smartphone hebt of een iPad ofzo dan kun je de Layar applicatie downloaden en dit boek scannen. Sommige pagina’s zorgen dan voor leuke video’s, bloopers en uitgebreide interviews met de BN-ers die aan dit boek hebben meegewerkt. Dat vind ik nou toch echt een uitvinding. Geweldig!
Verder veel prachtige foto’s, leuke teksten, heerlijke feelgood recepten. Het boek stal gelijk mijn hart door te beginnen met een recept voor Baba Ghanoush dat ook echt makkelijk te maken is.

Drie van deze boekenheb ik er drie weggegeven. Wie niet gewonnen heeft gaat het boek natuurlijk zelf kopen. Het boek is verkrijgbaar via de website van Free A Girl voor het luttele bedrag van € 16,95 (hele opbrengst gaat naar Free A Girl) en ook bij Albert Heijn en Bruna is het boek verkrijgbaar. Schitterend cadeau onder de kerstboom en mag ook niet ontbreken in je eigen verzameling kookboeken.

De volgende drie personen hebben dit boek gewonnen:
Ellen
Karina
Rosalie

Van harte en veel plezier met dit mooie boek!

Evelien Hölsken, directeur en mede-oprichter Free a Girl:

“Niet praten maar doen. Meisjes uit de prostitutie bevrijden. Deuren intrappen omdat niemand anders dat doet. En van de daken schreeuwen dat er een einde moet komen aan kinderprostitutie. Daar staat Free a Girl voor.”

Published by

22 thoughts on “Kookboek van Free A Girl

  1. JA dat wil ik wel. Ik zag gisteravond Yolanthe bij Pauw en Witteman over Free a girl. Was geschokt door haar verhaal. Goede actie!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *