Kookpannen van Sola

Wie kent het bedrijf Sola niet? Iedereen heeft er weleens van gehoord. Dat kan ook niet anders want Sola bestaat al meer dan 100 jaar. In al die jaren is het bedrijf gegroeid en gemoderniseerd. Het levert keukenartikelen van hoge kwaliteit. Zo eten wij al jaren met het bestek Haagsch Lofje.
Een belangrijk artikel van Sola zijn ook de kookpannen. Prachtige 4- of 5-delige sets waarin alle soorten kookpannen zitten die je nodig hebt. Ook losse pannen zijn te koop.

Mijn ervaring met het kopen van sets is dat soms de kleinere pannen ontbreken. Bij Sola is dat niet het geval. Je kunt zien dat er goed over nagedacht is want alle maten kookpannen die je nodig hebt zitten in zo’n set.
En de braadpannen zijn ook zo mooi. Je ziet dat een aantal van die braadpannen een deksel met een rand heeft. Je kunt er dus iets inleggen.

Maak je bijvoorbeeld een stoofschotel dan kun je op het deksel wat ijsklontjes leggen. Het gevolg is dat je aan de binnenkant van de pan condens krijgt die steeds over de stoofschotel druppelt. Zo wordt het gerecht nog smakelijker en droog het minder snel uit.

Wist je trouwens dat de overbekende appelboor een uitvinding is van Sola? Het bedrijf ontwikkelt zich nog altijd en met name op het gebied van pannensets, keukenmessen en bestek komen ze steeds weer met iets nieuws. Bij Sola staat de klant centraal en de klantenservice is dan ook van hoog niveau. Het is mogelijk om de mooie artikelen via de webshop te kopen maar wie in de buurt van Zeist is kan ook een kijkje nemen in de winkel waar de volledige collectie te zien en te koop is.

KokenKoken

Dit artikel kwam tot stand via een samenwerking

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *