Mijn keuken van Mimi Thorisson. Doe mee en win dat boek!

mijnkeuken

Dit is niet zomaar een boek en ook niet zomaar een winactie. Dit is een prachtig boek en derhalve ook een winactie van formaat. Het is geen boek dat door de brievenbus past tenzij ik er heel dun papier omheen doe. Dat doe ik niet want het mag onderweg niet beschadigen. Een boek om zuinig op te zijn maar ook zeker om veelvuldig te gebruiken. Wil je meer weten over dit boek, lees dan even mijn recensie op Hebban Culinair (met recept) en als je daarna ook groen ziet van jaloezie dan begrijp ik dat. Veel foto’s en recepten kun je ook vinden op de blog van Mimi Thorisson Manger

En als je op de foto hierboven klikt kom je bij Bol.com uit en daar kun je een beetje door het boek bladeren zodat je een indruk krijgt van de inhoud. Dat kan ook bij Fontaine uitgevers op de website en als je daar het inkijkexemplaar download dan zijn de recepten ook nog leesbaar.

Maar goed, dit boek ga ik weggeven aan iemand die een postadres binnen Nederland heeft. Dat is om het betaalbaar te houden, dat begrijpen jullie wel.  Het is iedere keer weer piekeren wat ik als tegenprestatie moet vragen. Als ik niks vraag dan wordt de blog overspoeld door eenmalige langswaaiende prijsvraaggekkies die de hele dag niks anders doen dan winacties en prijsvragen afspeuren. Daarom loot je alleen mee naar dit boek als je één van deze drie dingen doet:

 • Je volgt mij op Twitter
 • Je volgt mij op Facebook
 • Je bent geabonneerd op nieuwe blogs

Doe je dat nog allemaal niet dan heb je tot maandag 1 juni de kans om die enorme vergissing te herstellen. Je hoeft niet alle drie te doen. Eén van de drie is genoeg. Laat wel even in de reacties hieronder of via mijn facebook of mijn twitter, weten dat je meedoet. Ik ga dat dus echt heel streng controleren. Ingewikkeld allemaal hè? Maar het is voor een goed doel want het boek is zo de moeite waard.

En de winnaar is: Machteld (Maggie). Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met dit prachtige boek! Heel binnenkort gaan we weer een boek verloten dus blijf erbij!

Published by

35 thoughts on “Mijn keuken van Mimi Thorisson. Doe mee en win dat boek!

 1. 😀 ik kreeg de nieuwsbrief net binnen met deze actie, ik wil heel graag meedoen!!! En ik volg je ook meteen op twitter, want dat deed ik nog niet 🙂

 2. Bij een nieuwe keuken en een nieuwe weg inslaan op kookgebied, zou ik heeeel graag dit boek winnen. Ik volg je op Twitter, ook vanwege voorgaande redenen, ik check dagelijks je website en heb zo al een heel lijstje van uit te proberen recepten verzameld, heerlijk!

 3. Ha! Ik volg je overal al tot het eind van de wereld en terug 🙂 En ik loot graag mee.
  Lieve groetjes, Machteld.

 4. Tja, je hebt vast wel gelijk hoor maar ik doe niet aan Twitter en niet aan Facebook: ben wel al lang geabonneerd op je nieuwsbrief. Val ik nu buiten de boot? Nou, ik blijf je toch wel trouw hoor want vind je veel te leuk c.q lekker. Groet van Sabijn

 5. Wat een leuke actie, ik volg je blog via de mail en Facebook. Sinds eind 2014 ben ik ‘ anders’ gaan koken (lees zonder pakjes en zakjes ) en dan doe je heel veel inspiratie op op jouw blog! Hartelijke groet, Agaath

 6. Twitter en facebook gaat niet lukkken want daar doe ik niet aan mee. Gelukkig hoeft dat bij jou niet en kan ik je blogs via de mail volgen en dat doe ik trouw. Dit boek zou ik graag winnen,. Ik ben eigenlijk wel toe aan wat moeilijkere recepten, en wat fijn dat ze verdeelt zijn in seizoenen, want niets is vervelender dan een lekker recept zien met producten die totaal niet verkrijgbaar zijn.

 7. Uiteraard doe ik mee! Ik volg jouw blog heel graag, geniet vaak van je recepten of je recensies en zo’n boek, dat is toch een juweeltje? Wie zou dat nou niet in zijn kast willen hebben? (hoewel het waarschijnlijk wel een héél lange tijd duurt voordat het boek de kast haalt, eerst snuffelen en lezen!

 8. Volg je al op Facebook, volg je nieuwsbrief, ik volg je ook op Twitter, maar dat heeft geen zin, want daar kijk ik bijna niet op. Ik volg je voor dit soort fantastische recensies met enthousiasme geschreven. En inderdaad: dit is weer eens een boek om te kopen.

 9. Ik ontvang al jaren je nieuwsbrief, ik volg je op Bloglovin’ en ik geloof ook op Facebook. Nou, dat zijn een hoop “likes”, nietwaar?
  Ik heb je recensie over dit boek al eerder gelezen en was toen al enthousiast. Hoe mooi zou het zijn als ik dit boek mag winnen?

 10. Wat een prachtig boek, echt een naslagwerk, heel mooi!! Kan begrijpen dat je zoiets voorzichtig wilt versturen! Ik doe dan ook graag met je mooie actie mee. IK krijg de nieuwsbrief en volg je al heel lang op twitter.

  Groetjes Marianne

 11. Ik zou heel graag dit boek winnen. Ik ken dit boek nog niet en ik ben nogal “kookboeken gek” .
  Wie weet wat voor inspiratie ik hieruit op ga doen.
  Veel succes met je blog.

 12. Meteen toen ik over dit boek hoorde was mijn interesse gewekt en jou recensie maakt me alleen maar nieuwsgieriger. Als kookboekverslaafde hoop ik van harte dit boek te winnen, maar eigenlijk win ik nooit iets. Gelukkig ben ik geabonneerd op je nieuwsbrief en maak ik een toch klein kansje.

 13. Ik heb al veel over dit boek gehoord en begin nu toch nieuwsgierig te worden, dus ik doe graag mee! Ik volg je op twitter, maar zie je blogs via Bloglovin, hoor :p

 14. Ik volgde je je blog al en je berichten maar nu ook op Facebook 🙂
  Prachtig boek, als ik niet win koop ik het!!
  Zo mooi vind ik het.
  Karina

 15. Ik volg je al een tijd op Twitter en wil graag meedoen om dit fantastische boek te winnen:)
  @es2511

 16. Die wil ik ook wel winnen. En kan hem gewoon bij je op komen halen ik woon in dezelfde gemeente 😉 Misschien meteen eens samen kokkerelen gr angelina

 17. Geen Twitter , geen Facebook, wel de nieuwsbrief die ik altijd met belangstelling lees .
  Graag zou ik ook het boek willen winnen, ben benieuwd!

 18. Ik doe dolgraag mee. Heb al even het inkijk exemplaar door gekeken en wauw dit is echt een beauty!! Ik volg je via facebook hoor, en maak dolgraag een kansje.

 19. Wat een heerlijk boek lijkt me dit! Ben juist bezig mijn kookboeken te catalogiseren met LibraryThing …
  Ja natuurlijk volg ik je! Je blog! Heb de nodige recepten van je verzameld in Feedly. Ga naar je zoeken op Facebook. Hans

 20. Ik loot graag mee, voor een vriendin die nauwelijks meer uit haar woorden komt als ze het over dit boek heeft 😉

 21. Ik kan een heel betoog houden waarom het boek bij mij zou passen, maar ik ben gek op koken en eveneens gek op la douce France.(punt 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *